• Svært høy hastighet og lik fart på opp- og nedlasting gjør fiber til den optimale internettaksessen
 • Fiber dekker kapasitetskravene til all internettbasert kommunikasjon
 • Broadnet leverer fiber til bedrifter og offentlige virksomheter i hele Norge via Broadnets eget landsdekkende fibernett
 • Broadnet garanterer høyeste kvalitet, maksimal sikkerhet og stabilitet hele veien til din virksomhet
 • Ta fibertesen – se selv hvor raskt fiber gjør jobben
 • Leveres i hastigheter (merket med rødt) opptil 10 Gbps:

 

tabell_internett_produkter_fiber copy

Ta kontakt med oss i IT Konsult for bistand i bestilling og oppsett av Fiber

Mange bedrifter har avdelingskontorer, filialer eller butikker på flere steder, og innen det offentlige er kommunal, fylkeskommunal eller statlig virksomhet ofte spredt geografisk. Dette skaper kommunikasjonsmessige utfordringer og et behov for sikre og stabile nettverk mellom avdelingene.

IPVPN fra Broadnet løser disse utfordringene og knytter sammen virksomheter med geografisk spredte avdelinger i ett og samme nettverk. IPVPN sørger for et lukket, sikkert og fleksibelt nett der brukerne med høy grad av sikkerhet enkelt kan benytte sentrale servere og systemer.

IPVPN er en komplett kommunikasjonsløsning for intern trafikk og kommunikasjon med eksterne aktører. Tjenesten er fleksibel, kostnadseffektiv og skalerbar. Nye lokasjoner kan tilknyttes og kapasiteten kan enkelt tilpasses behovet til hver enkelt avdeling.

IPVPN fra Broadnet benyttes i dag av kunder med svært varierende behov når det gjelder omfang, funksjonalitet og kapasitet. Vi leverer IPVPN til alt fra store offentlige virksomheter og store butikkjeder til små organisasjoner med enmannskontorer.

Om virksomheten er liten eller stor, kravene til funksjonalitet er enkle eller komplekse, kan IPVPN fra Broadnet gi deg en kommunikasjonsløsning tilpasset din virksomhets behov. Vi sørger for at dere har sikre og stabile linjer, og passer på at all trafikken går knirkefritt.

 • IPVPN fra Broadnet passer for virksomheter med flere lokasjoner, alt fra små og mellomstore bedrifter til store bedrifter og offentlig sektor

tabell_ipvpn7 copy

Ta kontakt med oss i IT Konsult for bistand ved bestilling og oppsett av IPVPN

Den eksplosive veksten i datatrafikk og den stadig mer utbredte bruken av krevende og avansert, nettbasert virksomhet, gir et stort behov for faste forbindelser i nettet. Med Broadnets Ethernet-løsninger kan din virksomhet møte denne utviklingen på best mulig måte.

Ethernet gir en fast forbindelse med høy overføringskvalitet og høy sikkerhet, og gir nødvendig båndbredde for å sikre din virksomhet rask og kontinuerlig sanntidsoverføring av for eksempel TV og video, IP-telefoni og internett. Dette er forretningskritiske operasjoner med høye sikkerhetsbehov og store krav til ytelse, som Ethernet ivaretar på en god og sikker måte.

Broadnet tilbyr Ethernet basert på ulike aksessformer, og tilpasser kapasiteten og teknologien etter dine behov. og leverer Ethernet med høy sikkerhet 24 timer i døgnet.

 • Ethernet fra Broadnet passer for operatører, systemintegratører, tjenesteleverandører og storkunder i offentlig og privat sektor.

tabell_ethernet4 copy

Ta kontakt med oss i IT Konsult for bistand i bestilling og oppsett av Ethernet

 • Stabil internettaksess
 • Lik hastighet på opp- og nedlasting
 • Passer for bedrifter som bruker telefonkonferanse, hjemmekontor eller andre aktiviteter som krever god kapasitet i begge retninger
 • Leveres med hastigheter (merket med rødt) opptil 8 Mbps:

tabell_internett_produkter_shdsl copy

Ta kontakt med oss i IT Konsult for bistand i bestilling og oppsett av SHDSL