office365banner-small-stroke

Finn ut hva Office 365 kan gjøre for din organisasjon

Gi mer kraft til det Office du stoler på

Du kan arbeide fra nær sagt hvor som helst med Office-programmene du stoler på, på alle favorittenhetene dine – PCer, Mac-maskiner og enkelte mobile enheter.

E-post og kalendere når du er på farten

Sørg for at alle er synkronisert med e-post i bedriftsklasse og delte kalendere som kan brukes fra skrivebordet eller på reiser.

Opprett et nettsted som bygger ditt merke

Markedsfør bedriften med et nettsted som er enkelt å opprette og oppdatere – uten noen vertskostnader.

Utvid rekkevidden med Office Web Apps

Opprett, lagre, rediger og del Office-dokumenter på nettet slik at de er tilgjengelige uansett hvor du og resten av teamet arbeider.

Arbeid bedre sammen med fildeling

Samarbeid med gruppemedlemmer, partnere og kunder med dokumenter som alltid er oppdaterte og tilgjengelige fra nesten hvor som helst.

Konferanser gjort enkelt

Koble til umiddelbart, eller konfigurer og vær vert for HD-videokonferanser med flere parter, med notering i sanntid og skjermdeling.

Sikkerhet og personvern

Dine data er dine. Microsoft skanner ikke e-post eller dokumenter for å kunne annonsere. Det er markedsleder innen personvern, gjennomsiktighet, sikkerhet og samsvar.

 

Noen bedrifter har ofte et On-premise oppsett som tilsier at det er kun aktuelt å flytte eposten til cloud. Dette gjør Office 365 Exchange Online til et fornuftig valg. IT Konsult AS hjelper din bedrift med migrering av data fra nåværende system til Exchange Online, oppsett, tilrettelegging, opplæring og løpende support.

Fordeler med Exchange Online:

Exchange online gir deg tilgang til e-post, kalender og kontakter fra nesten hvor som helst, når som helst, på stasjonære PCer, bærbare PCer og mobile enheter*, samtidig som du får beskyttelse mot virus og søppelpost.
 • Jobb fra nesten hvor som helst, og få automatisk oppdatert e-post, kalender og kontakter på enhetene du bruker mest, inkludert PC, Mac, smart-telefoner og nettbrett*.
 • Få profesjonell e-post som er enkel å håndtere. Exchange Online gir hver bruker en postboks på 50 gigabyte (GB)
 • Koble til med Microsoft Outlook 2010 eller Outlook 2013, og bruk alle de omfattende Outlook-funksjonene du allerede kjenner og bruker, uansett om du er koblet til Internett hjemme, på kontoret eller arbeider frakoblet.
 • Planlegg enkelt møter ved å dele kalendere og vise dem side ved side, slik at du kan se kollegenes tilgjengelighet og foreslåtte møtetidspunkt fra kalenderen.
 • Få tilgang til e-post, kalender og kontakter fra nesten hvilken som helst webleser samtidig som du beholder den omfattende, velkjente Outlook-opplevelsen med Microsoft Outlook Web App.
 • Bidra til å beskytte organisasjonen mot søppelpost og virus med Microsoft Forefront Online Protection for Exchange, som inkluderer flere filtre og virussøkemotorer.
 •    *Tilgang fra mobile enheter krever Wi-Fi-funksjoner eller avhenger av tilgjengeligheten i mobiloperatørens nettverk.
  Kjøp nå

  Klikk her for å kjøpe Exchange Online.

  Kjøp nå
   

  Intune

  Windows Intune – den mest kostnadseffektive løsningen for administrasjon av PC-er!

  Med Microsoft Intune kan IT administrator drifte alle PC-er og servere i din bedrift uansett hvor de befinner seg. Ved behov for assistanse kan vi gi deg hurtig hjelp via chat, tale, video og desktop sharing. Microsoft Intune er en omfattende løsning som kombinerer skybasert PC-administrasjon og virus/malware beskyttelse med oppgraderingsrettigheter til fremtidige versjoner av Windows.

  Med skytjenesten Microsoft Intune kan vi hjelpe deg med:

  • beskytte PC-er mot skadelig programvare
  • administrere oppdateringer
  • overvåke PC-er proaktivt
  • tilby ekstern hjelp
  • spore maskin- og programvareinnhold
  • angi sikkerhetspolicyer